PVGE
PVGE

PVGE Helmond

Samen actief, samen sterk

Over de PVGE

De PVGE is een actieve senioren vereniging,die :

  • zorgt voor actuele informatie over nieuwe ontwikkelingen
  • mogelijkheden biedt voor recreatie, vorming, cultuurbeleving en ontmoeting

De vereniging is toegankelijk voor alle 50-plussers, ongeacht hun arbeidsverleden. Met zijn ruim 10.000 leden in Eindhoven en zijn omliggende gemeenten, is de PVGE een van de grotere senioren verenigingen van Zuidoost Brabant.

PVGE, Vereniging voor Senioren is een organisatie met als doel de belangenbehartiging van iedereen van 50 jaar en ouder. 

PVGE doet naast belangenbehartiging veel aan het organiseren, al dan niet in clubverband, van activiteiten op het gebied van sport, hobby, kunst, reizen, cultuur, enz.

Daarbij zijn alle activiteiten van alle afdelingen in principe toegankelijk voor alle leden van de PVGE, ongeacht van welke afdeling zij lid zijn.

Van oorsprong is de PVGE een “Philips” pensioen vereniging, maar deze link is reeds in de tachtiger jaren van de vorige eeuw gewijzigd in een open en breed toegankelijke senioren vereniging.

Lid van onze vereniging kan worden: Iedereen van 50 jaar en ouder en hun levenspartner.
Het lidmaatschap is individueel en kost  m.i.v. jan 2021 bij automatische incasso € 21,- per kalenderjaar (als u anders betaalt komen hier € 1,80 administratiekosten bij dus €22,80).

 

View the embedded image gallery online at:
https://helmond.pvge.nl/afdeling-helmond/bestuur#sigProIdca9f75eeab

 

 De Schouw is het tweemaandelijkse informatieblad van de PVGE

PVGEpas18

Meld u aan als lid van PVGE en ontdek de voordelen van het lidmaatschap

Informatieblad